+359 882 670 050 sales@outdoorcooking.bg

ЗА OFYR

OFYR е по-практичен и стилен от обикновено барбекю, а семплите му и класически линии са в хармония с всяка обстановка – както на поляната пред дома ви, така и на изисканата тераса на добър ресторант.

И когато стане време за забавления на открито, тази елегантна външна скулптура се превръща в топло и приветливо място за готвене и социални контакти.

Уникалният дизайн на OFYR го прави изключително устройство за готвене, подходящо за различни поводи.

Огнището, във формата на купа, има широка и плоска горна част, която изпълнява функцията на изключително ефективна повърхност за готвене. Топлината излъчвана от центъра, се издига по перфектно гладкия наклон, осигурявайки широк диапазон от повърхности за готвене, нагрети до различна температура.

 И така, независимо дали пържите яйца, печете зеленчуци на бавен огън или сотирате стек – OFYR отваря един нов свят, изпълнен с възможности за готвене на открито.

За разлика от много други устройства за готвене на открито, OFYR изисква много малко почистване и на практика не се нуждае от поддръжка. Изгорелите остатъци и излишната мазнина отиват директно в огъня. Едно бързо забърсване с мокра кърпа и OFYR е готов за следващото събитие.

Когато не се използва, OFYR може да бъде оставен навън във всякакви условия (дори и без покривало). С времето върху стоманата се натрупва натурален и много атрактивен слой патина.

Модулният дизайн на OFYR от три части прави системата изключително лесна за преместване. Плочата, огнището и основата могат с лекота да се разделят, за да бъдат пренесени и транспортирани.

Като всеки лагерен огън, OFYR сближава хората.

Захранваното с дърва огнище излъчва уютна топлина на диаметър от четири метра, което прави забавленията на открито възможни дори и през зимата.

Иновативният дизайн на OFYR означава, че цялото семейството, както и приятелите могат да участват в готвенето и да изпитат удоволствието сами да приготвят храната си, без да се налага да прекъсват разговора си.

OFYR е идеално решение за външен кетъринг в кафенета и ресторанти, осигурявайки топлина и атмосфера на тераси и в дворове, заедно с един свеж кулинарен стил.